Lucian Bute se pregăteşte pentru confruntarea cu Jean Pascal românul mizand pe un ritm rapid convins fiind că Pascal nu va rezista.

Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, îl va întâlni pe 18 ianuarie, la Bell Centre, în Montreal, pe Jean Pascal si cred ca daca nu va castiga intalnirea ar putea sa isi ia adio de la cariera sa din box. Dupa infrangerea suferit in fata lui Froch, Bute a fost criticat din toate partile. Au fost aduse acuze lui si staffului tehnic ca pana acum Bute a boxat numai cu luptatori de categoria a doua. Iar cand a dat de unul adevarat a fost spulberat.

 Meciul dintre Bute si Pascal din ianuarie 2014

"Pascal e genul de boxer care poate lupta între 90 şi 120 secunde pe rundă. Nu va face faţă ritmului pe care-l voi impune eu. Lucrez alături de Stephan Larouche la un plan A, dar şi la un plan B.  Pot să-l înving pe Pascal şi o să-l vedeţi pe Bute de altădată.  Mă simt bine, sunt concentrat şi relaxat. Va fi un duel pe care îl voi controla eu", a declarat Bute pentru  Journal de Montreal.

Bute, care a suferit o intervenţie chirurgicală la mâna stânga, a decis să se antreneze  în Montreal: "Avem tot ce ne trebuie aici şi mă bucur că am luat această decizie. Sunt capabil să dau 100% din forţă. Mi-au dispărut şi îndoielile pe care le aveam când loveam înainte de operaţie", a precizat Bute.