Se pare ca procentul meciurilor aranjate este enorm de mare, dar cel mai greu e sa iasa la iveala aceste aranjamente. Si iata ca se mai intimpla si minuni de genul acesta. E si cazul lu Hercules care este suspectata de aranjament in ultimul meci sustinut de aceasta echipa pe terenul propriu cu Cordoba. Daca imi aduc eu bine aminte in perioada aia Hercules era intr-o pasa proasta si venea dupa cateva meciuri in care a avut rezultate negative. Sansa lor de a promova era sa castige in ultimul meci cu cei de la Cordoba. Si acest lucru s-a intimplat, in acel meci portarul celor de la Cordoba gafand la aproape toate golurile. Danciulescu a marcat 2 goluri in acel meci.

 

 
Suspiciunile au aparut în urma unor inregistrari telefonice ale discutiilor intre doi dintre conducatorii lui Hercules, Jose Leon şi Jose Candel. Acest lucru s-a petrecut in timp ce anchetatorii ascultau alte telefoane dintr-o alta investigatie. Astfel s-a aflat cum cei doi vorbeau de plata a 300.000 de euro catre portarul Cordobei, Raul Navas, ca formaţia din Alicante sa invinga, asa cum s-a intimplat de fapt.

Judecatorii au decis sa scoata noul caz la iveala dosarul fiind trimis si la Federatia spaniola si la Liga Daca va fi gasita vinovata de violarea Legii sportului Hercules va fi sanctionata riscand sa fie retrogradata iar persoanele implicate pot face puscarie daca intra in vigoare noul Cod Penal in care se stipuleaza pedepsirea delictelor din sport.