Proasta miscare a mai facut ala de la Steaua cand a scapat de Piturca. Se vede acest lucru din rezultatele de pana acum. Echipa e haotica, joaca dar joaca degeaba ca rezultatele nu se vad. Acum a mai luat bataie si de la Dinamo. Bine ca Dinamo a batut-o pe Steaua dupa ce mai mult de cinci etape habar nu avea ce e o victorie. Ce sa mai ziceam ca la lotul pe care il are Steaua trebuia sa zburde prin campionat insa se pare ca si anul asta o sa fie in pluton si nu pe podium. Piturca in schimb defileaza si castiga si in aceasta ultima etapa cu 3-0 la Brasov. Nu a castigat asa de lejer acest meci cum o arata scorul insa cel mai important este ca a castigat. Ar fi de rasul curcilor ca Universitatea Craiova sa iasa in fata Stelei in acest campionat.

In rest a fost o etapa cu multe goluri si cu rasturnari de scor. Timisoara castiga din nou si ramine neinvinsa in acest campionat. Timisoara se pare ca anul acesta e pusa pe fapte mari si Contra este urmarit de noroc, caci la Tg Mures Timisoara a fost condusa de doua ori insa pana la urma ei au intors scorul.

E de semnalat si scorul cu care au invins cei de la Vaslui care la un moment dat conducea cu 5-1 pe cei de la CFR. Echipa CFR ului are un joc care lasa de dorit. Acum toata lumea da vina pe Mandorlini dar eu cred ca si jucatorilor li s-a urcat la cap si se cred mari talente. E de salutat revenirea Vasluiului dupa plecarea lui Lope Caro, jucatorii vasluieni aratand o placere de joc pe care nu prea am mai vazut-o in ultima perioada.

 E un campionat ciudat caci Steaua are lot dar nu are antrenor acelasi caz fiind si la Vaslui si poate si la Cluj, Dinamo are antrenor dar lotul este asa si asa. Eu nu inteleg ceva : de ce cei de la Vaslui sau cei de la Cluj nu i-au dat un milion lui Dan Petrescu si atunci acum la ce lot au si ce antrenor ar fi avut stateau ca profesorii si se uitau cum se chinuie celelte echipe.  SuperDan demonstreaza in campionatul Rusiei ca este un antrenor de clasa si ca are viitor in meserie. Eu nu cred ca il vom mai vedea chiar asa de rapid pe Dan Petrescu in campionatul nostru si cred ca va fi primul antrenor in ultima perioada care va antrena un club de mare calibru din Europa.