Am ajuns pe locul 50 in clasamentul pe natiuni si cred ca vom mai cobori caci nationala nu da semne ca ar putea sa se indrepte. Dupa o multime de ani in care nu s-a facut nimic pentru fotbalul romanesc ci doar bisnita cu jucatori acum culegem roadele. Echipa nationala a cazut pe locul 50 iar echipele de club daca Steaua si CFR nu vor mai scoate puncte nu se vor mai califica direct in grupele Champions League. Ceea ce a facut Hagi cu academia lui trebuia facut de Federatia Romana de mult timp. Trebuia ca cei de la federatie sa fi luat legatura cu forurile guvernamentale atunci cind economia "duduia" sa investeasca in scoli de fotbal. Insa nu a fost asa caci Sandu si ai lui s-au multumit ca au sponsori la echipa nationala, au mai construit un sediu, au mai facut un teren sintetic. De abia acum dupa nu stiu cati ani s-au apucat sa faca si ei un stadion ca lumea. Despre jupinul de la Liga ce sa mai spun. Aici e tarlaua lui si face cam ce il doare capul. Dimineata la comisii se da un verdict , seara altul si a doua zi altul. De parca legea ar fi negociabila. De fapt cam orice in Romania este negociabil.

Singurul dupa parerea mea care a facut intradevar ceva pentru fotbalul romanesc este Hagi cu academia lui. Din partea mea tot respectul, oricum eu ii ramin dator lui pentru noptile minunate de la turneul final din SUA. Atunci in acele nopti am simtit ca sunt suporter al unei echipe de fotbal. Pacat ca au ratat acel meci cu Suedia caci am fi avut o sansa mare de a juca o fiinala de vis.Insa asta e o alta poveste.

Modul de a conduce cluburile de fotbal in Romania sunt cele mai slabe din tot fotbalul european. La unul exista un singur om care nu are pregatirea necesara de a conduce dar care vrea cu orice pret sa-si impuna punctul de vedere pentru ca el da banul. Iar atunci cand vine cineva care poate sa faca ceva si care nu i se supune este zburat imediat. Asa nu vor mai fi rezultate niciodata. De fapt si se vede. DE CAND NU A MAI CASTIGAT STEAUA CAMPIONATUL?

La alt club sunt mai multi actionari care au fiecare interesul lor si la care jucatorii joaca cum vor muschii lor. Acestia sunt fini, finisori, protejati ai patronilor si ai impresarilor. Asa nu se face treaba pentru ca daca jucatorul stie ca nu pateste nimic atunci isi baga picioarele. Plus ca la Dinamo indiferent de ce valoare ai contractele sunt contracte -adica bani aruncati pe niste jucatori care nu produc nimic. DE CAND NU A MAI CASTIGAT DINAMO CAMPIONATUL?

Ce trebuie facut? Asta e intrebarea la care nu cred ca are cineva raspunsul. Poate o varianta este cea care se materializeaza acum la Craiova. O echipa  manageriala de calitate care sa faca ca lumea sa vina la stadion, care sa faca ca fotbalisti sa fie fotbalisti. Cred ca Mititelu a  facut pasul bun si cred ca va culege roadele destul de repede. Oricum fotbalul romanesc fara bani care sa alimenteze conturile fotbalistilor pentru ca acestia sa aiba cu ce sa plateasca bautura si curvele se va duce de rapa. Pentru ca nici un fotbalist nu joaca din placere ,pentru ca el fotbalistul roman este o mare scula si nu poate sa-si miste fundul asa de usor. Duckadam si ai lui au castigat Cupa Campionilor pentru onoare  si pentru un amarat de ARO la mana a doua, insa faptul ca au castigat cupa campionilor nu o fie sters niciodata. Insa faptul ca a existat un Mutu la Fiorentina asta va fi uitat pentru ca Mutu nu a castigat nimic cu nicio echipa. Spre deosebire de Chivu care are nevoie de vitrine in plus pentru a pune trofeele castigate.

 Mottoul ramine acelasi: FUCK YOU ROMANIA