Casa de pariuri - bet365.com

Bet365 reprezinta virful pariurilor sportive online live care sunt din ce in ce mai iubite de pasionatii pariurilor online. Sunt din ce in ce mai multi pariori care urmaresc in direct meciurile si care prefera sa parieze pe aceste evenimente. Piata media a meciurilor transmise in direct este intr-o creste exploziva mai ales de cand o gramada de meciuri sunt transmise de casele de pariuri. Bet365 transmite peste 8000 de evenimente sportive pe an , meciurile din Serie A plus o multime de meciuri din turneele de tenis cele mai importante.

Adresa celor de la bet365 este: Hillside, Festival Way, Stoke-on-Trent, ST1 5SH England.

Pentru orice fel de informatii puteti apela al chatul in limba romana si la traditionalul mail. Adresa acestora de contact este: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Se pot face depuneri prin: UK Debit Card (Delta, Solo, Switch), Credit Card (Visa, Mastercard, EuroCard), Western Union, Neteller, Moneybookers,  Asia365, Stone-Pay, MoneyTT, 1-PAY, FirePay, Paysafecard, EntroPay, Click2Pay, Fast Bank Transfer, Federal Express, Regular Mail Deposits, Bank Wire.

Retrageri prin: Credit card, Debit Card, Bank Transfer, Cheque, Western Union, Neteller, Moneybookers,  FirePay, MoneyTT, Click2pay, Fast Bank Transfer,  UK debit card, Credit card, Cheque, Firepay, Moneybookers, Click2pay.

Cei de la Bet365 nu percep nici un fel de taxe nici la depunere nici la retragere.

Bonusurile casei de pariuri bet365

Casa de pariuri bet365 are un bonus care reprezinta 100% din suma depusa si este de maxim 200 roni.

Se poate paria pe absolut orice sport existent pe piata. Ca sa enumeram aceste sporturi ar trebui sa umplem o pagina cu pariuri. In privinta pariurilor live stau foarte bine dupa parerea noastra fiind cei mai buni de pe piata pariurilor in acest sector.  

Bonusul cumulativ pe meciurile din ligile importante: