Nu mai inteleg nimic, mai ales din atitudinea arbitrilor. Acu ceva timp in urma au fost arestati cativa din ei insa vad ca in continuare nu le e frica sa faca ce vor ei. Daca nici acum cand li se poate pune catusele destul de usor nu se linistesc atunci cand o sa o faca?

Am vazut doua meciuri in care au fost cateva erori care au influientat scorul final. De departe cel al Rapidului cu Pandurii a fost unul cu nabadai. Am vazut meciul si la un moment dat mi s-a facut jena de ce se intampla pe teren. Partea nasoala pentru rapidisti era ca fazele erau marea majoritate la poarta lor. Un gol perfect valabil neacordat intr-un moment al meciului in care era clar ca Rapidul nu mai egala in veci si in pururi. Un 11 metri neacordat si un alt gol anulat, asta al doilea sa spunem ca la limita. Oricum jenant pentru brigada de arbitri. Cel de-a doilea meci incriminat este cel dintre Dinamo si Gaz Metan unde a fost eliminat un jucator de la Gaz Metan cam degeaba si astfel a fost stricat echilibrul jocului si apoi acordat un 11 metri care nu prea a fost si astfel cei de la Dinamo au egalat si au putut sa revina in meci.

Insa ceea ce ma nedumereste pe mine e pentru ce se fac jocuri de culise? Pentru ca daca lumea tipa ca vrea sa ajunga in cupele europene - telul asta ma face sa rad. De ce ? Uitati-va la rezultatele echipelor noastre in ultimii 3-4-5 ani in cupele europene. M ise face rau nu alta. Eliminari din partea unor echipe mici rezultate catastrofale in grupe plus ca la stadion lume mai putina decat la o adunare campeneasca. Si mai mult o multime de amenzi platite de cluburi din cauza suporterilor. Si atunci pentru ce sa platesti sau sa faci trafic de influienta ca sa castigi niste meciuri care oricum nu te duc la nimic. Poate sunt eu idiot si sunt alte dedesubturi pe care nu le vad. Mai sunt banii din televizari insa acestia nu sunt chiar asa de multi precum pare. Tactica celor de la Urziceni din anii trecuti mi se pare geniala: salarii mici, antrenor caruia i se lasa mana libera si cat mai multe rezultate pozitive in liga. Si asa curg banii, nu ca la Dinamo de exemplu unde sunt o mare familie: fini, finuti, veri, cumetre si toate alea. Cluburile din Bucuresti sunt full de fotbalisti blazati pe care cluburile sparg o caruta de bani si de pe urma carora nu se scoate nimic. Daca si anul asta provincia o sa castige campionatul o sa fie un mare sex oral pentru Steaua si Dinamo caci va fi ultimul an cu calificari directe in grupe iar cele doua vor ramane in continuare sa se pregateasca de CL.