Mi se face scarba din ce in ce mai tare de fotbalul din liga 1. Toata lumea acum da in Otelul de parca Otelul ar fi echipa vinovata de faptul ca Steaua este o mortaciune de echipa sau ca pe aia de la Dinamo ii intereseaza doar banii si mai putin rezultatele echipei. Toate tunurile sunt pe Otelul, ca nu ar merita sa castige, ca nu o sa reziste, ca nu a jucat Rapidul bine etc, etc. Sincer, imi doresc din tot sufletul ca cei de la Otelul sa castige campionatul. Pentru ca m-am plictisit de ragetele celor din conducerea catorva echipe care cred ca sunt furati de arbitri , ca locul lor este pe primul loc, ca au echipa cea mai buna dar nu au sansa. De ce patronul de la Timisoara nu mai urla acum ca echipa a fost furata (dupa meciul de la CFR ma refer) ca saptamana trecuta facea spume la gura in cazul Otelul cu Pandurii.

Si ca o bomboana pe coliva a mai cazut si cearta dintre MM Stoica si Piturca. Usa cortului ce mai. Nu stiu cati din voi urmariti emisiunile sportive dar eu unul care ma intereseaza mai mult latura sportiva si asta din cauza pariurilor sportive, ma lasa rece o emisiune in care MM il face in toate felurile pe Piturca. Sau viceversa.

 


 

Oricum revenind la etapa a 20 a sa consemnam surpriza pe care a facut-o Brasovul la Steaua o surpriza care l-a costat pe Lacatus scaunul de antrenor. Cred ca in felul acesta s-a batut si un record la schimbat antrenorii la o echipa intr-un campionat. Tampenie mai mare ca asta nu am vazut. Si Dinamo s-a innecat acasa cu Pandurii. Nu stiu dedesupturile scandalului dintre Pandurii si Dinamo si nici nu ma intereseaza insa stiu sigur ca cei de la Dinamo au pierdut 2 puncte mari si ca raman in continuare sa se pregateasca de Liga Campionilor. Noi astia care tinem cu Steaua sau Dinamo suntem niste looseri (eu m-am saturat de atata pregatire pentru liga campionilor - cand pula mea mai si jucam acolo!!!!!!!!!!. Otelul a batut-o pe bune pe Rapid si ne-a demonstrat ca nu degeaba este pe primul loc. Felicitari celor de la Galati.

In privinta pariurilor la fel ca la Steaua si Dinamo - adica canal. Chiar eu sunt curios cati din voi sunt pe plus la pariuri - asa de o curiozitate.