Dupa ce in pauza competitionala au fost altfel de scandaluri acum marea majoritate a scandalurilor din liga 1 sunt pe seama arbitrajului. Comentatorii nu se mai uita la asezarea jucatorilor in teren, la modul cum joaca acestia, daca respecta tactica impusa de antrenor ci doar dupa greselile arbitrilor. Ele se contabilizeaza fara nici un fel de pierdere si se stabileste imediat daca au viciat sau nu rezultatul. Sunt faze care sunt desbatute si la care de abia dupa vreo zece reluari se da verdictul.

 

 

 

Pai cum masa poate arbitrul in cateva fractiuni de secunda sa vada ceea ce vad "specialisti" in zeci de reluari? .Poate in momentul ala ia- intrat un fir de praf in ochi, a clipit sau o tras o basina. Lumea nu se mai uita la jucatorii ca nu mai joaca nimic ci doar la arbitri. S-au gasit vinovatii pentru faptul ca noi nu facem nimic in cupele europene si nici in preliminariile campionatelor europene si mondiale

 Pe Mitica il intereseaza doar drepturile TV si cum sa traga cat mai multi bani de pe ele si mai putin corectitudinea campionatului. Cand vad cum se fac regulile in campionat am impresia ca sunt intr-o piata in care se negocieaza absolut totul. Insa se pare ca suporterii sau mai bine zis cei care fac rating la meciuri, s-au cam plictisit de liga lui Mitica. O liga a lui Mitica  care in viitorul apropiat se va duce si ea la vale cum s-a dus si economia romaneasca. Daca cluburile ar plati datoriile pe care le au catre stat, nu cred ca ar mai ramane vreunul in Liga1. INsa la noi e legea lui Peste si asa fiecare face ce vrea. Eu unul sigur nu imi mai schimb antena satelit si voi ramane pe canalul pe care sunt acum. Vad ca si formula 1 nu se mai transmite de TVR, in schimb acestia vor sa de cu milioanele pe cateva meciuri de rahat. Daca era o televiziune particulara nu aveam nimic in potriva insa fiind si eu cotizant la ea imi pasa in ce buzunare se duc banii aia indiferent de cat de putni ar fi ei.