UPC a anuntat cu mare tamtam cumpararea drepturilor TV ale ligii 1 pe urmatorii 5 ani de zile. O sa fie nene fotbal de o sa se plictiseasca abonatii UPC ( si implicit cei Foccus Sat). Insa ceea ce nu au anuntat cei de la UPC e faptul ca abonatii sai o sa vada gratuit meciurile doar in luna iulie a anului de gratie 2014. Incepand cu luna august cei care urmaresc programele TV la Focus Sat o sa fie nevoiti sa isi cumpere o cartele de activare a unul pachet nou - cel cu cele 3 programe care transmit meciurile iar cei de la UPC sa plateasca in plus pentru cele trei canale.

look-tv-liga-1

Suma care se vehiculeaza este de 10 lei, si nu pare mare, insa ea trebuie platita pentru trei sau doua canale care scuzati-mi expresia sunt cam de kkt. Nu am reusit sa urmaresc mai mult de 15 min programele lor, si probabil ca, in afara de meciurile de fotbal si de emisiunile de asa zisa analiza a meciurilo,r altceva nu prea ai ce vedea.

Apropo de aceste emisiuni de care aminteam, se pare ca noile "achizitii" ale postului Look Tv sunt Roxana Ciuhulescu si cu Horia Ivanovici. Horia Ivanovici cu al sau Fanatik este deja vechi si mare lucru nu as mai putea adauga, insa Roxana  ca prezentatoare de emisiune care analizeaza fotbalul e o noutate. Probabil ca emisiunea prezentata de ea va lua in colimator toate fufele care roiesc in jurul fotbalistilor sau alte stiri fara continut de genul asta.