Bingo

 Unibet Bingo

Bine aţi venit la Unibet Bingo! Unibet Bingo este cea mai mare comunitate de bingo din Europa cu jucătorii care se alătură familiei bingo în fiecare zi! Ştiaţi că la Unibet Bingo puteţi găsi activitate în orice moment al zilei în cele peste 35 de camere, şi puteţi juca alături de cei peste 1000 de membrii zilnici ai comunităţii? Unibet Bingo vă invită să vă revendicaţi bonusul acum şi să vă alăturaţi comunitâţii noastre în continuă creştere!


Nu rataţi bonusul nostru fantastic de bun venit!
Fiecare jucător care efectuează primul depozit la Unibet Bingo primeşte un bonus de bun venit de 100% până la maxim €50!

Cum funcţionează?
Pentru a vă revendica bonusul, tot ce trebuie să faceţi este să transferaţi bani în contul dvs de bingo şi noi vă vom dubla automat primul depozit până la un maxim de €50! De exemplu transferaţi €10, primiţi €10 bonus, transferaţi €50, primiţi €50 bonus, transferaţi €100, primiţi €50 bonus!

Cum se joacă bingo?
La Unibet Bingo puteţi găsi o varietate de camere de bingo. Veţi găsi în orice moment camere pline de acţiune şi cu jackpoturi impresionante. Steagul din dreptul camerelor de joc vă vor ajuta să identificaţi moneda şi limba care se vorbeşte pe chat. Puteţi alege limba română, sau orice altă limbă pe care o doriţi.

Faceţi-vă prieteni noi şi încercaţi jocuri diferite. Nu trebuie să vă îngrijoraţi cu privire la monedă, banii din contul dvs fiind automat convertiţi în momentul în care intraţi într-o cameră de joc. Astfel dacă aveţi contul în RON şi intraţi într-o cameră de joc în EUR, banii vor fi convertiţi automat în moneda camerei.

Vă rugăm să luaţi la cunoştinţă că această conversie se va face la rata de conversie vânzare / cumpărare.

Ce mai aşteptaţi? Daţi click aici pentru a vă revendica bonusul de până la 50 euro!

Termeni şi condiţii:
Bonusul de 100% pentru primul deposit este până la un maxim de 50 euro (sau echivalentul în alta monedă). Banii primiţi sunt bani bonus şi nu pot fi retraşi. Puteţi folosi aceşti bani pentru a juca bingo sau alte jocuri din clientul de bingo, precum sloturi video sau keno. Câştigurile din banii bonus pot fi retrase sau transferate către alte portofele. Un singur bonus de persoană. Unibet îşi rezervă dreptul de a retrage promoţia în orice moment.

 

Bingo Paddy Power 

Paddy Power are un bonus de bun venit de 30 de lire sterline. Pe langa acest bonus cei se ofera in fiecare zi a saptamanii o multime de promotii si bonusuri foarte tentante si atractive.


Luni cei de la Paddy Power au jackpoturi garantate ce ajung la un total de 3500 lire sterline. Deci luni intre orele 21-01 in Gold Room o sa gasiti premii garantate din jumatate in jumatate de ora. De asemenea lunea se ofera 3 premii de 100 lire indiferent de valoarea biletului jucat

Iata structura si orele la care se dau premiile:

£400 la 21
£425 la 21.30
£450 la 22
£475 la 22.30
£500 la 23
£550 la 23.30
£600 la 24
£650 la 1

Miercuri : £3000 Guaranteed!

Paddy Power plateste aceeasi suma pentru fiecare din castigatorii liniilor 1 si 2 in Gold Room in fiecare miercuri de la 21 la 23 seara, deci nu conteaza cati bani exista la premiu caci o sa fiti recompensat cu minim £150.

Premiile Midweek Madness :

ora 21: £150 each, £450 total
ora 22: £175 each, £525 total
ora 23: £200 each, £600 total
ora 24: £225 each, £675 total
ora 01: £250 each, £750 total
Asta inseamna £3,000 garantat!
Un tutorial despre camera de bingo gasiti aici: http://bingo.paddypower.com/tutorial/index.html
Promotiile de vineri si din week end le gasiti pe aceasta pagina: http://bingo.paddypower.com/index.php/promotions

 

 

Bingo Expekt

Expekt bingo nu este un nume foarte cunoscut in lumea bingo insa are o oferta buna in ceea ce priveste acest joc.

Site-ul dispune de o interfata complexa, ce cuprinde o multitudine de facilitati utile si interesante. Acest site este usor de navigat iar grafica este foarte atractiva, fiind din acest punct de vedere un loc foarte bun pentru jucatorii online de bingo.

Expekt bingo nu ofera chiar atat de multe bonusuri si promotii precum site-urile de bingo online concurente, insa incearca sa nu-si dezamageasca clientii nici din acest punct de vedere.

Puteti sa va testati norocul si abilitatile in foarte multe turnee cu jackpot-uri foarte mari.

Pentru efectuarea depunerilor si retragerilor puteti folosi urmatoarele modalitati de plata: ClickandBuy, Maestro, Visa, Netteller, PaySafecard, Switch, UKash, wire transfer, western union, Solo, WebMoney si Moneybookers.

Serviciul de relatii cu clientii va sta la dispozitie 24/7 si il puteti accesa prin email, telefon sau chat.