Unibet Bingo

Bine aţi venit la Unibet Bingo! Unibet Bingo este cea mai mare comunitate de bingo din Europa cu jucătorii care se alătură familiei bingo în fiecare zi! Ştiaţi că la Unibet Bingo puteţi găsi activitate în orice moment al zilei în cele peste 35 de camere, şi puteţi juca alături de cei peste 1000 de membrii zilnici ai comunităţii? Unibet Bingo vă invită să vă revendicaţi bonusul acum şi să vă alăturaţi comunitâţii noastre în continuă creştere!


Nu rataţi bonusul nostru fantastic de bun venit!
Fiecare jucător care efectuează primul depozit la Unibet Bingo primeşte un bonus de bun venit de 100% până la maxim €50!

Cum funcţionează?
Pentru a vă revendica bonusul, tot ce trebuie să faceţi este să transferaţi bani în contul dvs de bingo şi noi vă vom dubla automat primul depozit până la un maxim de €50! De exemplu transferaţi €10, primiţi €10 bonus, transferaţi €50, primiţi €50 bonus, transferaţi €100, primiţi €50 bonus!

Cum se joacă bingo?
La Unibet Bingo puteţi găsi o varietate de camere de bingo. Veţi găsi în orice moment camere pline de acţiune şi cu jackpoturi impresionante. Steagul din dreptul camerelor de joc vă vor ajuta să identificaţi moneda şi limba care se vorbeşte pe chat. Puteţi alege limba română, sau orice altă limbă pe care o doriţi.

Faceţi-vă prieteni noi şi încercaţi jocuri diferite. Nu trebuie să vă îngrijoraţi cu privire la monedă, banii din contul dvs fiind automat convertiţi în momentul în care intraţi într-o cameră de joc. Astfel dacă aveţi contul în RON şi intraţi într-o cameră de joc în EUR, banii vor fi convertiţi automat în moneda camerei.

Vă rugăm să luaţi la cunoştinţă că această conversie se va face la rata de conversie vânzare / cumpărare.

Ce mai aşteptaţi? Daţi click aici pentru a vă revendica bonusul de până la 50 euro!

Termeni şi condiţii:
Bonusul de 100% pentru primul deposit este până la un maxim de 50 euro (sau echivalentul în alta monedă). Banii primiţi sunt bani bonus şi nu pot fi retraşi. Puteţi folosi aceşti bani pentru a juca bingo sau alte jocuri din clientul de bingo, precum sloturi video sau keno. Câştigurile din banii bonus pot fi retrase sau transferate către alte portofele. Un singur bonus de persoană. Unibet îşi rezervă dreptul de a retrage promoţia în orice moment.

 

Please publish modules in offcanvas position.