Bonusurile jackpot de la bet365

Exista cateva case de poker care ofera bonusuri pentru performantele jucatorilor de la mese. In continuare va voi vorbi despre cateva din aceste bonusuri

Bonusul de 2000$ Dirty Dozen

Bonusul de 2000$ Dirty Dozen este un bonus oferit jucatorilor care castiga 4 jocuri la rand de Jackpot Dirty Dozen. Acest tip de joc il gasiti la Bet365 in sectiunea poker la sit&go, Jackpot sit&go. Taxa de participare este de $2+$0.40 si se joaca la doua mese de 6 , fiind in total 12 participanti. Se platesc primele 4 locuri. Personal am castigat acest bonus, el fiindu-mi transferat in cont in 48 de ore (daca sunteti in afara week endului dureaza mai putin).

 

   Mai jos va prezint mailul de confirmare a primirii banilor:

Stimate domnule XXXXX,
Va multumim pentru solicitarea adresata departamentului nostru de poker.
Contul dvs de poker a fost creditat deja creditat cu 2000 dolari ( 5786.03 RON), urmare a evolutiti din turneul Dirty Dozen Jackpot Sit n GO.
Va multumim pentru intelegere si colaborare.
In cazul in care aveti nevoie de asistenta, serviciul Relatii Clienti in limba romana va sta la dispozitie cu cea mai mare placere zilnic, intre orele 11:00 – 24:00. Va rugam sa ne contactati accesand optiunea LIVE Chat disponibila pe website, prin e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." mce_' + path + '\'' + prefix + ':' + addy3742 + '\'>'+addy_text3742+'<\/a>'; //--> la numarul de telefon 0800 894 754, gratuit din reteaua Romtelecom sau la numarul 0318 107 402, tarif normal.
Alternativ, in afara acestor ore, puteti contacta serviciul de relatii clienti in limba engleza la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." mce_' + path + '\'' + prefix + ':' + addy45917 + '\'>'+addy_text45917+'<\/a>'; //-->
Va multumim,

Lavinia
bet365

 

 

Celelalte 3 categorii pentru care se acorda bonusuri sunt:

Maui Jackpot Sit & Go minim 15000$ (buy in de $5+ $1)

 
Turneele single-table Maui se joaca in 10 jucatori si pentru a castiga Jackpotul Progresiv trebuie sa castigati cinci astfel de turnee consecutiv. Ar putea sa vi se para destul de dificil, dar atunci cand va ganditi ca exista in joc un Jackpot de minim 15 000$ pentru cel care reuseste, veti intelege de ce mesele Maui se ocupa mai repede decat oricare altele la bet365.

Oricat de impresionant pare, acest Jackpot de 15 000$ este de fapt doar suma de start. In fiecare saptamana in care premiul Jackpot nu se castiga, bet365 va adauga la total o suma aditionala de 3 500$, iar Jackpotul va continua sa creasca pana in momentul in care cineva castiga premiul. Va fi dificil sa gasiti un turneu Sit & Go mai profitabil oriunde altundeva.

Stim si noi ca nu este usor sa castigati cinci mese Maui la rand si de aceea bet365 ofera si un premiu generos de consolare in valoare de 200$ pentru orice jucator care reuseste sa termine de cinci ori consecutiv pe locurile 1 sau 2.
 
 
 

Rio Jackpot Sit & Go 25000$  (buy in de $20 +$3.5)

 
Turneele single-table Rio se joaca in 6 jucatori si ofera un Jackpot Progresiv de cel putin 25 000$. Daca reusiti sa castigati sase astfel de mese consecutive, veti avea motive sa sarbatoriti, cu 25 000$ sau chiar mai mult in cont.

Si 25 000$ este doar suma MINIMA! In fiecare saptamana in care Jackpotul Progresiv nu este castigat, bet365 va adauga inca 10 000$ la suma totala. In felul acesta, Jackpotul poate ajunge la sume incredibile care doar asteapta sa fie castigate. Daca credeti ca aveti abilitatile necesare in turnee single-table pentru a concura pentru acest premiu senzational, atunci mesele Rio Sit & Go Jackpot sunt pentru dumneavoastra. In 2007 bet365 a pus la dispozitia jucatorilor suma incredibila de 1.260.900$, sub forma de premii la turneele Rio Sit & Go!

bet365 ii recompenseaza si pe aceia care se apropie foarte mult de castigarea Jackpotului si ofera jucatorilor care sunt in aceasta situatie un premiu de consolare extrem de generos. Daca reusiti sa terminati intre primii doi in sase turnee consecutive Rio Jackpot Sit & Go de 6 jucatori, veti primi un premiu binemeritat de 300$.

 

Fort Knox Jackpot Sit & Go 50000$ (buy in de $50 +$9)

 
Valoarea conteaza si de aceea bet365 va ofera cel mai valoros si incitant joc Jackpot Sit & Go din lume. Odata asezat la mesele noastre Fort Knox de 6 jucatori puteti juca pentru un Jackpot extraordinar de 50 000$ si poate chiar mai mult, mult mai mult!

Este adevarat, atunci cand castigati sase turnee consecutive Fort Knox Sit & Go jackpot, puteti castiga cel putin 50 000$. Si cand spunem CEL PUTIN, chiar nu glumim! In fiecare saptamana in care premiul cel mare nu este castigat, bet365 va adauga inca 10 000$ la suma totala, si va continua sa faca acest lucru pana in momentul in care unul dintre jucatori va castiga.

Aceasta este una dintre cele mai mari provocari ale momentului, ceea ce este si normal cand va ganditi la valoarea premiului pus in joc. Cu toate acestea, daca nu reusiti sa castigati, dar va apropiati foarte mult, puteti sa va bucurati de premiul de consolare pe care bet365 vi-l ofera. Daca terminati intre primii doi in sase turnee consecutive Fort Knox Jackpot Sit & Go de 6 jucatori, bet365 va ofera un premiu de consolare de 750$. Este o oferta foarte buna cand va ganditi ca bonusul acesta se adauga la castigurile pe care deja le-ati obtinut prin clasarea in primii doi.

Personal dupa castigarea celor 2000 $ am jucat destul de mult la mesele de Maui (cele cu buy in de 5$+1$) dar din pacate cel mai mult am avut 2 victorii la rand si locul 2 la a 3 a masa jucata. Totusi intr-o zi cu mult noroc 5 victorii la rand nu pare o utopie. Totusi nici premiile de consolare nu sunt mici asa ca bafta multa la mese.

In afara de cei de la Bet365 aceste bonusuri le mai gasiti si la alte case de pariuri: Victor Chandler Poker (interfata in limba romana)' Titan Poker (de asemenea interfata in limba romana) si la William Hill. Cel mai usor ca sa va faceti cont este sa accesati bannerele de mai jos