Informatii generale bonusuri

Despre bonusurile caselor de pariuri si modul de  acordare al acestora

Bonusurile caselor de pariuri difera de la o casa la alta, principala si cea mai importanta caracteristica care ne intereseaza pe noi pariorii fiind modul de acordare al acestora. Astfel in general cele mai importante moduri de acordare a bonusurilor ar fi: sume care alimenteaza contul direct, sume care alimenteaza contull dupa ce sunt anumite indeplinite conditii de rulaj alsumei initiale si sume caresunt depuse in cont dupa efectuarea unuia sau mai multor pariuri.

Cele mai bune bonusuri sunt cele in care suma creditata ca bonus este depusa direct in cont imediat dupa prima depunere. Se porneste astfel la drum cu o suma mai mare fata de cea pe care noi am depus-o si confera un plus de incredere. La acest gen de bonus de obicei gasim conditii doar la retragerea banilor (suma depusa plus suma bonus trebuie rulata de cateva ori). Acest gen de bonusuri il gasim la case de pariuri ca: Unibet, Power2bet, Bet-at-home etc

 

Al doilea gen de bonusuri sunt cele pentru care trebuie facut un anumit rulaj al sumei depuse initial. Astfel bonusul se crediteaza in cont si se poate paria cu el doar dupa ce suma initiala a fost rulata de cateva ori (in general de trei ori). Acest gen de bonus este acordat de exemplu de catre Bet365.

Iar cel de al treilea gen de bonus este cel denumit freebet. In momentul in avem informatii ca avem 25 de euro in free bet atunci vom putea paria (unulsau mai multe bilete in functie de conditiile casei de pariuri) aceasta suma iar contul va fi creditat cu diferenta dintre castig minus suma pariata. Se subintelege ca in cazul in care pariul este pierzator nici noi nu vom fi creditati cu nimic. Acest gen de bonus il intilnim in genral la casele de pariuri britanice.

Please publish modules in offcanvas position.