Alegerea unei case de pariuri

Cum ne alegem casa de pariuri la care sa jucam?

Acest lucru este foarte simplu pentru un singur motiv: este gratis. Chiar daca ne-am inscris nu este obligatoriu sa depunem bani sau nu suntem fortati sa jucam la acea casa. Insa eu despre altceva doream sa va scriu. Despre faptul ca de obicei fiecare parior se ataseaza de o casa in functie de facilitatile pe care le-a gasit la acea casa. Sau respinge o casa din anumite motive. De exemplu eu nu inghit deloc Gamebookers si asta dintr-un motiv stupid:atunci cand mi-am facut cont la ei in momentul in care faceam prima depunere o colega de servici si-a gasit chiar atunci motive sa ma streseze. Ei bine in prima luna nu am avut nici macar un pariu castigator iar cand mi-am facut balanta dupa primul an eram pe un minus frumos. Asa ca din motive care nu erau dependente de casa de pariuri nu am mai jucat deloc la ei.

Deci sa revenim.In opinia mea cele mai importante doua motive pentru a alege o casa de pariuri este seriozitatea ei si ofertele de pariuri pe care le are. Seriozitatea in primul rand pentru a nu avea surprize neplacute in transferul banilor, in servciul clienti etc. Este destul de frustant cand vezi ca nu esti tratat cu seriozitate sau cand "afara e vopsit gardul iar inauntru e leopardul"

Cel de-al doliea motiv pe care eu il consider important este oferta. Si aici o sa va exemplific prin cazul meu: sunt un jucator caruia de foarte mult timp ii place sa parieze pe numarul de goluri. Si in special >3.5 am jucat de foarte multe ori. Ei bine acest gen de pariuri >3.5, >4.5 care au cote exceptionale nu le gasiti la majoritatea meciurilor decat la unele case de pariuri. Cu o oferta foarte buna in acest sens vine unibet si sportingbet. De exemplu la unibet am avut bilete cu meciuri la care am jucat >4.5 si la care cota pentru >4.5 era de 11. Din doua meciuri din acestea se prinde o cota de peste 100. Daca tineti minte meciul Unirea Urziceni -Dinamo pentru >2.5 la pauza cota a fost de 15 iar la acel meci in minutul 10 deja era 2-2. Nu mai retin ce ctoa aveau pentru >4.5 insa oricum era foarte mare. Chiar va recomand acest gen de pariuri caci din 3 meciuri de exemplu poti ajunge usor la o cota finala de minim 100, insa faptul cel mai importat este sa se joace deschis nu neaparat sa castige o anumita echipa.

 

Please publish modules in offcanvas position.