Ghid pariere online

 

Acest ghid este destinat persoanelor care nu au mai pariat online si care doresc sa faca acest lucru.

Avantajele parierii online:

- la deschiderea unui cont primiti un bonus de bun venit - de obicei acesta e de minim 50 % din prima depunere, deci porniti la drum din start cu 50% mai multi bani de pariere. Folositi bannerul de mai jos si o sa porniti la drum cu dublul sumei depuse pana la maxim 200 ron.
 

- nu se impoziteaza castigul - castigati 15000 euro 15000 incasati (la agentiile de cartier impozitul a ajuns la 25% ceea ce depaseste 600 ron)

- puteti juca la orice ora din zi si din noapte - nu sunt restrictii de timp din cauza programului caselor de pariuri 

- oferta foarte bogata si ceea ce e mai important puteti juca un singur meci pe bilet

- se poate paria live, in timp ce urmariti meciul la televizor - in cazul acesta bet365 este liderul pietei la pariurile live

- nu stai la rand, ai oferta , plus ca gasesti o gramada de statistici ale meciurilor 

Dezavantajele parierii online:

- oricand vi se pot gasi motive pentru a va bloca un castig sau pariu (acest lucru l-am intilnit la case de pariuri mici si fara clienti - de aceea e bine sa va interesati de notorietatea casei de pariuri si de corectitudinea ei)

- trebuie sa va faceti cont la casa de pariuri: ceea ce include un card de credit , o factura de utilitati etc. Totusi acest lucru il faceti o singura data, iar verificarea datelor tot o singura data se face.

- puteti fi luat de val si sa jucati in nestire (ceea ce fac foarte multi pariori) , la agentiile de cartier trebuie sa mergeti la agentie sa puneti biletul. Acesta este dezavantajul major al caselor online - dezavantaj pe care l-am observat la marea majoritate al acestora - lumea joaca de dimineata pana seara, cel putin in week end. Dupa cateva pariuri pierdute toti incearca sa se scoata si maresc mizele acest lucru ducand la falimentul jucatorului. Putin au un bun managent contului de pariuri. Cei care au asa ceva in general sunt castigatori, daca nu pe termen scurt pe termen lung sigur.

 Pasii care trebuie sa ii urmati.

1 Va faceti rost de un card de plati online: ING, BRD, BCR -nu va costa nimic la marea majoritate a bancilor

2 Va puteti face cont prin Moneybookers.

Pana va vine cardul cel mai bine e sa va interesati de casa de pariuri online la care sa va faceti cont. Cititi despre tipurile de pariuri existente , despre cum sa puneti un pariu, modul de joc etc. etc. Interesati-va cum intrati in posesia bonusului - este foarte important acest lucru. Exista mai multe moduri de acordare a bonusurilor : banii direct in cont, freebeturi etc

3. Faceti depunerea iar dupa asta rezolvati problema cu bonusul - atentie caci multe case de pariuri au un timp limita pentru solicitarea bonusului. 

Iata un exemplu de cum puteti solicita bonusul la bet365:

 

 

4. De aici incolo e simplu si tine mult de noroc: jucati cum va taie mintea. Pentru a vedea cum ar trebui jucat avem cateva metode de pariere exemplificate la noi pe site . Click aici

5. Trimite-ti copii dupa cartea de credit, cartea de identitate si o factura de utilitati sau extras de cont din timp pentru a nu pierde timp la prima retragere. Dupa aceste verificari initiale nu o sa vi se mai solicite altele. 

 Cum transfer banii.

  Banii pot fi transferati in contul de pariuri in mai multe moduri posibile:

 - transfer bancar : bani se transfera din contul dumneavoastra bancar in cel al casei de pariuri : dureaza ceva timp (maxim 3 zile) si ceea ce e mai important trebuie sa stiti datele conturilor casei de pariuri.

 - transfer prin cartea de credit:  este cel mai folosit mod de transfer al banilor in contul de pariuri. Dupa ce v-ati facut cardul de credit il alimentati la banca cu o anumita suma. In momentul in care doriti sa depuneti bani in contul de pariuri folositi datele carti de credit si transfera suma pe care o doriti in limita maxima a sumei pe care o aveti pe cardul de credit.

- prin  Moneybookers - la acest sistem de plati online e necesara cartea de credit, banii fiind transferati de pe cartea de credit in Moneybookers iar de acolo in contul de pariuri. 

- prin Western Union

Acte necesare prima retragere.

La prima retargere aveti nevoie de copie dupa cartea de credit, cartea de identitate si o factura de la utilitati sau extras bancar din care sa reieasa adresa de domiciliu. Aceste documente le scanati si le trimite-ti pe adresa de mail al celor de la tehnic al site-ului respectiv (aici trebuie sa va interesati exact ce copii , la ce dimensiuni si la ce adresa de mail trebuie trimise).