Metoda martingale la pariuri

 

Metoda MARTINGALE este o metoda de joc care se aplica la ruleta si care a fost adoptata si de pariorii inraiti  care cauta o cale de a gasi pariurile cu sanse de castig care sa se apropie de 100%. Este o metoda costisitoare si care nu este pentru oricine deoarece se poate ajunge sa se parieze sume destul de mari pentru un buget al unui jucator de ocazie.


Parerile celor care o cunosc sunt impartite, multi dintre cei care au aflat de ea  si care au incercat-o o folosesc in continuare , iar o alta parte din jucatori au citit despre ea sau doar au incercat-o odata sau de foarte putine ori si au lasat-o balta.

In principiu exista mai multe feluri de pariori, iar cei care folosesc aceasta metoda sunt cei “profesionisti” care sunt meticulosi si care traiesc din profiturile realizate din urma pariurilor.

Daca sunteti un parior de ocazie sau unul care joaca din placere fara a fi nevoit sa “produca”  din pariuri aceasta metoda nu este pentru voi.


Ideea acestei teorii, este sa-ti alegi o echipa si un semn (1, X sau 2).
De obicei se alege semnul X (care are cea mai buna cota).
De asemenea alegi si o miza, care va fi aceiasi.

Va voi explica metoda printr-un exemplu concret:

Am urmarit primele 3 etape din campionatul Italian si am vazut de exemplu ca in serie B Vicenza a facut 3 egaluri la rand in primele 3 etape (cu Albinoleffe, Sassuolo si Ascoli) asa ca am ales aceasta echipa iar semnul pe care o sa-l jucam este x.

Deci vom juca x (cota 2.80) cu o miza de 2 unitati. Pariul este pierzator (Reggina –Vicenza 2-0)

La urmatorul meci jucam tot x (cota 2.75) cu o miza de 4 (dublam miza).

De aceasta data pariul ne iese (Vicenza-Gallipoli 2-2 ).

Deci am investit 2+4= 6 unitati si avem un pariu castigator cu un castig brut de 11. Castigul net este de 11-6=5 unitati. In functie de cat jucam pe unitate castigul poate varia: la un 50 RON per unitate iese un castig net de 250 RON.

Daca ne iesea pariul din prima , repetam prima etapa (puneam 2 unitat pe pariu nu 4)

Putem juca o echipa doar pe meciuri acasa (sau in deplasare), de exemplu Vicenza avand o linie de clasament acasa care face ca metoda sa fie foarte profitabila in cazul ei (4-10-3).

Daca aveti fonduri suficiente in cont si doriti ca profiturile voastre sa fie constante (desi nu vor fi spectaculoase) puteti incerca metoda aceasta