Metoda de joc cu un singur meci pe bilet

Una din slabiciunile pariorilor consta in "lacomia" acestora; intotdeauna casele de pariuri au speculat acest lucru. Cei novici in ale pariatului au tendinta de a juca multe meciuri pe bilet, meciuri de cote foarte mici. Am vazut o multime de bilete avand meciuri prinse de cote mari iar biletul a fost pierdut din cauza unor cote de 1.10.
Dar sa revin la ce vroiam sa va spun:
O metoda de joc folosita de pariori profesionisti este parierea pe un singur meci. Iar o metoda de castig mic dar constant este cea de mai jos:
exemplu:
1. vei paria saptamanal pe 10 jocuri la cota de 1,93 (pariuri pe un singur joc) si nimeresti 6 din 10, ai un procent de 60%. In acest caz, pariind 100 de unitati la fiecare joc vei putea avea un profit de 1,93 x 600 - 1000 = 158 de unitati
2. plasand 40 de jocuri saptamana la aceasi cota si castigand doar 22 dintre ele, procentajul tau va scadea la 52%. Dar in acest caz vei avea mai mult de castigat in cifre absolute: 1,93 x 2200-4000 = 246 unitati. Iata cum cu un procent de castig mai mic ne poate aduce castiguri mai mari daca jucam mai multe jocuri.
 
Ceea ce va sugerez insa e sa aveti grija la 2 aspecte:
1. Pe cat posibil pariati acolo unde aveti doar 2 variante de castig (fara x deci) adica under/over, 1 sau 2, handicap etc.
2. Aveti mare grija cum va administrati bugetul. Nu pariati intr-o sesiune (zilnica, saptamanala etc.) mai mult de 25% din acesta. De exemplu: plasati zilnic 10 pariuri cu o miza de aproximativ 2,5% din bugetul tau pe un pariu. In acest fel veti prevenii un eventual “faliment”.
 
Un mod de pariere la pariurile live

Pentru jucatorii la pariurile live recomandam un gen de pariuri mai rar jucat dar care are o sansa de reusita destul de mare: parierea pe cornere. o pariere pe care o gasiti la pariurile live de la Bet365 si mai rar la cei de la Bwin. Dupa o lunga perioada de joc la acest gen de pariuri am observat un fapt. La un meci mai linistit daca pana in min 25 au fost doar 2 sau 3 cornere dupa acest minut jucatorii de live-uri au variantele de pariuri >3.5 respectiv >4.5. Asta insemnind ca in prima repriza pe parcursul a 23-24 minute (aici punand in calcul si prelungirile reprizei) sa mai fie 2 cornere. Procentajul de reusita al aparitiei celor 2 cornere este foarte mare iar cota in general este peste 1.60.

Pariurile pe numarul de  cornere

Se poate paria si inainte de inceperea jocului pe numarul de cornere din meci: de obicei sunt doua tipuri: numar de cornere in meci si numar de cornere in prima repriza. Acest gen de pariu se gaseste la casa de pariuri Bet365. Mai jos va exemplific un bilet jucat pe numarul de cornere pentru a vedea ce cote se dau pentru acest gen de pariuri.

 
Bilet pariuri cu cornere