Traiesc in Romania si asta ma face sa ma simt de kkt

L-am parafrazat pe MIrcea Badea fara sa vreau dar de fapt asta e adevarul, ma simt de kkt din toate punctele de vedere. Traim intr-o tara in care furatul este sport national, in care respectul nu mai exista, in care onoarea se mai gaseste doar in dictionare. Ma uit la televizor la meciurile de la campionatul mondial si ii injur si pe Sandu si pe Dragomir si pe jucatorii nostri din echipa nationala si pe cel care a dat sa ma nasc in Romania. Hagi si ai lui au jucat pe niste prime de rahat dar jucau, pe cand cei din ziua de azi, daca nu le dai nu ridica nici macar un tricou de jos. Daca stau sa ma gindesc bine cel ce termina o facultate de medicina este intr-o situatie de 100 de ori mai proasta decat a unui fotbalist de mana a doua de la noi care castiga cateva mii de euro pe luna. Acesti bani pot fi investiti ca apoi sa aduca profit frumusel, pe cand medicul munceste de-i sar capacele pana aduna ceva.
Dar sa lasam asta, ce e deranjant e ca daca nu sunt platiti o luna acesti fotbalisti nu mai joaca nimic de parca numai banii urnesc mingea aia. Apoi nici taxe nu platesc ca toti au trei testicole si nu au voie cumva sa le slabeasca portofelul ca ala e atasat de podoabele lor. Si uite asa noi ajungem sa vedem un fotbal de rahat, sa ne uitam la meciurile altora, sa nu stim ce e aia primavara in CL, cum e sa joci o finala de cupa europeana si asa mai departe.
Ceea ce imi doresc eu acum e intrarea fotbalului de la noi in faliment. Macar asa o sa ajunga si ai nostri cu picioarele pe pamint sa vada cum se castiga banii munciti. Si cum merg lucrurile nu o sa mai treaca mult timp pana se ajunge la asta.