Stanleybet Romania prezentare 

 

Stanleybet, filiala din Romania a companiei Stanleybet International, este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala a jocurilor de noroc, care va pune la dispozitie atat pariuri sportive cat si nonsportive.

Infiintata in 1997, firma britanica Stanleybet International a devenit una dintre cele mai importante companii multinationale de pariuri sportive din Europa. Initial, afacerea s-a dezvoltat in Italia, avand la baza un model inovator, compatibil cu legislatia UE, intemeiat pe oferirea de servicii de pariere in baza licentei obtinute in Marea Britanie. Legalitatea folosirii acestui sistem a fost confirmata de Curtea Europeana de Justitie in doua dintre cele mai rasunatoare cazuri din domeniul jocurilor de noroc: Gambelli si Placanica. Stanleybet activeaza in acest sistem in Cipru, Germania si Italia, dar in acelasi timp opereaza agentii licentiate pe plan national in Romania, Belgia si Croatia.

Norocul  a tinut cu  Stanleybet  o perioada de timp, pana cand defuncta Astra-sport-bets s-a hotarat sa apara pe piata ca pasarea phoenix cu noua titulatura de casa pariurilor. Aceasta miscare a celor de la astra bet a fost o lovitura sub centura caci ei au ramas cu impozite neplatite la stat iar acum au o societate noua care probabil se va comporta la fel. Dar lucrul acesta este o alta mincare de peste. Stanleybet functioneaza in peste 200 de locatii din tara si are pe linga clasicele pariuri sportive pariuri pe curse virtuale de cai, pe numere iesite la loto. De asemenea pasionatii de slot machine gasesc in aproape toate locatiile celor de la Stanley slot machine.
Mai jos gasiti oferta zilnica de pariuri sportive a acestei case de pariuri. Daca vreti sa o vedeti in fiecare zi dati click pe ziua care va intereseaza.